/, News/APE COFFEE MOBILE SHOP FORMULA DRIVER UČKA

Polovicom srpnja održava se 5. izdanje automobilističke utrke Intercars Učka 2018.

Veprinac – Jubilarno, 5. izdanje automobilističke utrke Intercars Učka 2018., iz kalendara discipline Formula driver, održat će se 14. i 15. srpnja. Sportski zanesenjaci iz AK Opatija motorsporta pripremaju još jedan oktanski spektakl na padinama Učke za koji se nadaju da će i ove godine ostati upamćen po brojnim natjecateljima te publici kao i prethodna četiri izdanja. AUTOMATIC SERVIS d.o.o. kao jedan od sponzora, izložit će svoj APE COFFEE MOBILE SHOP.

TREND “STREET FOOD-a”

Sve popularniji trend street fooda i pokretnih trgovina našao je još jednu “misiju” za legendarnu Piaggiovu pčelicu. Prepoznatljivi retro look ovog vozila savršeno odgovara svakom mobile shop konceptu, pri čemu u duhu talijanskog perfekcionizma, savršenu kombinaciju predstavljaju Piaggiov Ape karakterističan vintage štih s vrhunskom kvalitetom talijanske kave.

Upravo takvu kombinaciju pronašao je i Automatic servis, pa svi oni koji žele kušati vrhunske arome najkvalitetnijih talijanskih brendova kave u autentičnom i vrlo originalnom talijanskom okruženju – Ape Piaggio Coffee Mobile Automatic servisa pronaći će na nadolazećim sajmovima ugostiteljske opreme.

2018-07-06T11:53:33+00:00

Kategorije proizvoda

MOJA KOŠARICA