JURA APARATI ZA DOMAĆINSTVO I URED

Sada možete uživati u vrhunskojh kvaliteti kave koju, kao da ste dobili iz talijanskog kafiću, ali u vašem domu

Za potpuni doživljaj JURA aparati za kavu prilagođavaju se Vašim osobnim željama pomoću niza modernih dodataka.Osim aparata mi Vam nudimo i proizvode za održavanje. Uz nas je briga za Vaš aparat za kavu jednostavna kao i sama priprema kave.

JURA  PROFESIONALNI APARATI

JURA asortiman proizvoda uključuje idealno rješenje koje rješava sve Vaše potrebe vezane za pripremu kave, od ureda do restorana.

Temeljne švicarske vrijednosti

Inovacije, preciznost, kvaliteta, pouzdanost, održivost i uslužnost utkani su temeljne postavke tvrtke JURA. Ova švicarska tvrtka jedini je brand u svijetu koji je posvećen isključivo automatskim aparatima za specialty kavu te je nedvojbeno zauzeo mjesto stručnjaka na ovom tržištu. JURA aparati za kavu vežu se uz najbolje rezultate u pripremi kave, najjednostavnije rukovanje i predivan dizajn.

JURA aparate za kavu osmislila je skupina od 70 predanih inženjera. Njihov je cilj postići savršen rezultat u pripremi kave, pri čemu je kava uvijek svježe mljevena, a ekstrakcija se pokreće pritiskom gumba. Nedavno su inženjeri tvrtke JURA osmislili postupak isprekidane ekstrakcije kave (Pulse Extraction Process -P.E.P.®) koji označava prekretnicu u pripremi kave i stvara do sada neviđenu punoću arome, čak i kod kratkih specialty kava.

Uporaba JURA aparata za kavu je nedvosmislena, jednostavna i intuitivna. Navest ćemo samo jedan primjer – filtar uložak i aparat za kavu bežično su povezani RFID tehnologijom. Aparat automatski prepoznaje filtar i odabire potrebne postavke.

Oblik i materijali odražavaju kvalitetu koja je utkana u JURA aparate za kavu. Model Z6 prvi je model koji ima prednji dio debljine 3 mm te gornju površinu od čvrstog aluminija sa završnom obradom. Precizna izrada odraz je vještine inženjera.

Izražena ekološka svijest i odgovorna uporaba resursa i energije ima dugu povijest u tvrtki JURA. Iz tog je razloga tvrtka JURA usredotočena na automatske aparate za kavu koji pripremaju specialty kave pojedinačnim pripremama te osvajaju korisnike svojom energetskom učinkovitošću i ekonomičnom uporabom ambalaže.

JURA aparati za kavu izdržljivi su i dugotrajni. Čak i nakon više godina uporabe, servisiranjem ih je moguće održavati. Komponente se mogu popraviti kako bi se uštedjeli dragocjeni resursi. Ovo se osigurava kroz rasprostranjenu globalnu mrežu tvornica, uslužnih centara i ovlaštenih JURA servisnih centara.

Za kućanstva: Jedinstveni dizajn aparata za kavu čini ih atraktivnim dodatkom u svakom domu; nevjerojatno su jednostavni za uporabu i pružaju vrhunski rezultat u pripremi kave.

Za profesionalne korisnike: Ako se koriste na poslu, u uredima, trgovinama, kafićima, hotelima, frizerskim salonima itd. – profesionalni aparati za kavu razmazit će korisnike, goste i osoblje savršenom kavom. Aparati također nude jedinstveni omjer cijene i izvedbe.