Aparat za kavu Jura GIGA 5

Aparati za kavu za urede i domaćinstva. Novi aparat Jura Impressa F55 za esspresu kavu sa mlaznicom za finu pjenu. Dobrodošli u svijet u kojem se ljubiteljima kave ispunjuju snovi, gdje su pravila izmijenjena da bi zadovoljili i najzahtjevnije standarde, gdje su perfekcija, preciznost i profesionalnost u braku sa stilom, estetikom i profinjenošću. Swiss inženjering i inovacije stvaraju nove ideje, gdje se dizajn i funkcionalnost reinterpretiraju u potpuno novom aspektu-super premium proizvod je stvoren.

Opis

TFT zaslon sa rotirajućom selekcijom
Inovativni koncept upravljanja sa TFT zaslonom, Rotacijskom tipkom i jednostavnih tipki za pripremu, olakšava stvaranje napitka koji želite.
Simbol kvalitete – 2 specijaliteta kave na dodir tipke
Varijabilni dupli izlaz kave sa četiri mlaznice omogućuje pripremu 2 specijaliteta kave na dodir tipke, od latte macchiata do caffe latte i ristreta. Pravi mlijecnu pjenu i toplo mlijeko na dodir tipke zahvaljujući elektronsko kontroliranom izmjenjivanju mlijeka na mliječnu pjenu. Stvara troslojni efekt bez pauze između pripreme mlijeka i kave: toplo mlijeko – mliječna pjena (fi ne foam tachnology)- espresso.
Mlijeko i kava- savršen duet
GIGA 5 je prvi automatski aparat za kavu JURA dizajniran da napravi savršen caffe latte. Tajna je u optimalnom miksu mlijeka i kave tijekom pripreme. Jedini način da se to ostvari jeste da kava i mlijeko utiječu u šalicu istodobno. GIGA 5 može pripremati kavu i zagrijavati mlijeko u isto vrijeme, značajka prethodno ograničena na profasionalne aparate u najelegantnijim restoranima i barovima. Konačno, kava je okrunjena finom mliječnom pjenom.
Dovoljno zraka za optimalne performanse
Pošto aparat sadrži dva moćna mlinca, dvije pumpe i dva sistema grijanja u malom prostoru, stvara se velika količina pare i topline. Toplina se automatski izvlaci putem regulacijskih otvora za ventilaciju, koji osiguravaju svježi zrak, radeći u harmoniji sa elektronskim sistemom ventilacije.
2 spremnika kave i 2 profesionalna mlinca
Možete koristiti dvije vrste zrna kave, tako da možete pripremati specijalitete kombinirajući dvije vrste kave. Sa elektronski štelajućim mlincima sa keramičkim noževima postiže se savršena finoća mljevenja. Poboljšani oblik noževa mlina omogućuje ekstremno kratko vrijeme mljevenja kao i minimalnog zagrijavanja mlina- brzo i tiho kao šapat.
Barista specijaliteti
Sada možete postati profesionalni barista u trenu. Odabirom rotacijskom tipkom možete stvoriti dvanaest maštovitih kreacija kave. GIGA 5 se koristi slikama i tekstom kako bi vas vodila kroz proces pripreme. Počastite se sa Marocchino, Pepresso, White Cool, fl avoured latte macchiato, irish coffe, Cafe Melange, Viennese coffe, Winter Magic coffee, Shakerato, Mango Lassi, Red Cool or Summer Fire. Uistinu ugodno iskustvo za razmažena nepca i prava poslastica za oči.
Nagrada za dizajn – pravo remek djelo, cisto i jednostavno
GIGA 5 super-premium aparat za kavu. Jedinstvene sposobnosti ove Swiss inovacije izražene su u dizajnu, visoko kvalitetnim materijalima i preciznosti izrade. Jednostavna i minimalistička forma tipična za JURU oduševljava ljubitelje kave kao i ljubitelje dizajna. Čiste linije i vrhunska izrada izražava svoju jedinstvenost i karakter.

Kategorije proizvoda

MOJA KOŠARICA