Aparat za kavu Jura GIGA X7 Professional

2 elektronički podesiva mlinca sa keramičkim noževima

Kako bi izvukli arome iz kave i poslali ih u šalicu, svježa pržena zrna kave su prvo pažljivo samljevena. Dva mlinca visokih performansi napravljeni od netrošive keramike garantiraju brzo, precizno, jednako i konzistentno mljevenje. Buduci da nije moguće ručno štimanje mlinaca, za to su odgovorni elektronički kontrolirani motori.

2 latte macchiata na dodir tipke zahvaljujući varijabilnom duplom izlazu sa 2 izlaza kave i 2 izlaza mlijeka

Opis

Dupli izlaz, savršenstvo modernog injženjerstva, izljeva napitak u čašu ili šalicu i može se jednostavno regulirati u visinu(između 70 mm i 159 mm) i u širinu (između 20 mm i 50 mm). Cappuccino pjenjač, mlaznica čak sadrži podesivi ulaz zraka, kontroliran koračnim redukcijskim motorom. Kad pravite latte machiato, aparat automatski izljeva toplo mlijeko praćeno sa mliječnom pjenom u čašu.

Dupla snaga za savršen rezultat

Klasični favorit uživa povećanje popularnosti u mnogim krajevima svijeta. Zvuci jednostavno, ali u stvarnosti je pravi tehnički izazov. Njegova tajna je u optimalnom miješanju mlijeka i kave tijekom pripreme napitka.Jedini način da to uspije je da kava i mlijeko istovremeno teku u šalicu. To je omogućeno koristeći dvije pumpe, dvije turbine i dva razdvojena sistema zagrijavanja.

GIGA Value Protection – GIGA zaštita vrijednosti

GIGA kupci sada mogu uživati u novom ekskluzivnom konceptu servisa koji je u potpunosti u JURA, s visokim standardima kvalitete. Opsežan servis paket garantira performanse profesionalnog aparata i održavanje vrijednosti, za 25 mjeseci ili 45000 napitaka. To uključuje, na primjer, dvije inspekcije nakon 9 i 18 mjeseci.

Latte macchiato / cappuccino na dodir tipke 2
Caffè latte na dodir tipke 2
Broj individualno programiranih napitaka 20
Mlinac 2 električno podešavajuća mlina sa
keramickim noževima
Preporuceno dnevno kuhanje (prosjek) do 180 šalica
Kapacitet spremnika vode 5 l
Kapacitet zrna kave 2 x 650 g
Napon/ snaga 220 – 240 V AC / 2300 W
Masa/ dimenzije (ŠxVxD) 22 kg / 37 x 56.5 x 49.7 cm

 

Cijena za GIGA X7 Professional – spremnik vode

VPC 41.716,00 kn
MPC 52.145,00 kn

 

Cijena za GIGA X7c Professional – direktan priključak na vodu

VPC 43.388,00 kn
MPC 54.235,00kn

giga-x7-Professional

Kategorije proizvoda

MOJA KOŠARICA