Project Description

JURA je sinonim za uživanje u savršenoj šalici kave od svježih zrna – svježe mljevena, ne u kapsulama. Ova filozofija omogućuje vam da uživate u mnogo različitih mješavina i vrsta kave.

Naši automatski aparati za kavu mogu se podesiti prema vrsti zrna i vašim osobnim željama. U kombinaciji s dizajnom koji je osvojio brojne međunarodne nagrade te intuitivnim rukovanjem, ovaj vrlo atraktivni aparat izraz je dobrog ukusa.

Jura aparati za kavu

Od razvoja do kave u šalici, JURA primjenjuje najstrože švicarske standarde kvalitete. To objašnjava zašto neumorno istražujemo inteligentne sustave za filtriranje vode, izdržljive precizne sustave za mljevenje i jedinstvene, varijabilne jedinice za pripremu kave.

Tek kada sve komponente prođu zahtjevna ispitivanja izdržljivosti, ulaze u proces proizvodnje. Rezultat možete okusiti: svaka specialty kava je savršena. Svježa i prilagođena svakom pojedinom ukusu.

Naša strast prema izvrsnosti potiče nas da stalno razvijamo nove tehnologije kako bismo stvorili cijeli niz ukusnih specialty kava na jedan dodir tipke.