Automatic servis d.o.o. je vodeća hrvatska tvrtka u distribuciji toplih i hladnih napitaka

Od 1996. godine djelujemo na području automatske distribucije toplih i hladnih napitaka

Naš glavni cilj

cilj je stvaranje kvalitativnih usluga na zadovoljstvo potrošača i kupaca nudeći adekvatna i inovativna rješenja na bazi distribucije napitaka. Djelujemo na teritoriju cijele Republike Hrvatske kroz prodajno tehničku službu koja Vam jamči kvalitetnu i brzu intervenciju od 0-24.

Sjedište

Sa sjedištem u Buzetu te poslovnim jedinicama Zagreb, Split, Rijeka, Osijek i Pula te servisno –distributivnim centrima Dubrovnik, Zadar i Umag pokrivamo čitav teritorij Lijepe Naše na više od 5. 000 lokacija i na zadovoljstvo više od 100 000 naših korisnika dnevno.

Zastupstva

Generalni smo zastupnici za renomirane proizvođače aparata i automata WMF, JURA i BIANCHI kao i za instant proivode RISTORA te vrhunsku talijansku kavu PERA. Također, zastupnici smo za renomirane brendove Necta, Rheavendors, Amigos, Lavazza, Flo, Comestero, Monte, Gimoka, Covim itd.

SAMOUSLUŽNI

APARATI ZA KAVU JURA

LAVAZZA APARATI

[fusion_events cat_slug=”event” number_posts=”6″ columns=”6″ picture_size=”cover” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]

Inovacije koje dolaze iz iskustva

JURA je sinonim za uživanje u savršenoj šalici kave od svježih zrna – svježe mljevena, ne u kapsulama. Ova filozofija omogućuje vam da uživate u mnogo različitih mješavina i vrsta kave.

Naši automatski aparati za kavu mogu se podesiti prema vrsti zrna i vašim osobnim željama. U kombinaciji s dizajnom koji je osvojio brojne međunarodne nagrade te intuitivnim rukovanjem, ovaj vrlo atraktivni aparat izraz je dobrog ukusa.

Beskompromisna kvaliteta

Od razvoja do kave u šalici, JURA primjenjuje najstrože švicarske standarde kvalitete. To objašnjava zašto neumorno istražujemo inteligentne sustave za filtriranje vode, izdržljive precizne sustave za mljevenje i jedinstvene, varijabilne jedinice za pripremu kave.

Tek kada sve komponente prođu zahtjevna ispitivanja izdržljivosti, ulaze u proces proizvodnje. Rezultat možete okusiti: svaka specialty kava je savršena. Svježa i prilagođena svakom pojedinom ukusu.

JURA postavlja standarde

Naša strast prema izvrsnosti potiče nas da stalno razvijamo nove tehnologije kako bismo stvorili cijeli niz ukusnih specialty kava na jedan dodir tipke.

Linija W

Kava potiče kreativnost, komunikaciju i čini da se osjećamo dobro. Zato je tvrtka JURA dizajnirala Liniju W aparata za kavu koji rade na principu ‘plug and enjoy’ i omogućuju vam da uživate u svom omiljenom napitku sa stilom na radnom mjestu.

Najveća prednost tog aparata je njegova fleksibilnost, estetika i jednostavnost te veći kapacitet spremnika za zrna, spremnika za vodu i spremnika za talog.

WE8 za ljubitelje specialty kava

Pogodnosti na prvi pogled

 • Postupak isprekidane ekstrakcije (P.E.P.®) optimizira vrijeme ekstrakcije te jamči profesionalnu kvalitete kave u barista stilu.
 • Sustav inteligentne upotrebe vode (I.W.S.®) automatski prepoznaje filtar dok CLARIS Pro Smart osigurava savršenu kvalitetu vode
 • ƒJednostavni koncept rukovanja, s upravljačkom pločom na prednjoj strani stroja, modernim TFT zaslonom i spremnikom za vodu koji se puni s prednje strane
 • Cjevčica za cappuccino, podesiva po visini na neprekinutoj skali, pravi cappuccino i latte macchiato i flat white s finom pjenom na jedan dodir tipke

WE6 za ljubitelje klasika

Pogodnosti na prvi pogled

 • Postupak isprekidane ekstrakcije (P.E.P.®) optimizira vrijeme ekstrakcije te jamči profesionalnu kvalitete kave u barista stilu.
 • Sustav inteligentne upotrebe vode (I.W.S.®) automatski prepoznaje filtar dok CLARIS Pro Smart osigurava savršenu kvalitetu vode
 • Jednostavni koncept rukovanja, s upravljačkom pločom na prednjoj strani stroja, modernim TFT zaslonom i spremnikom za vodu koji se puni s prednje strane
 • Osam klasičnih specialty kava priprema se s lakoćom na jedan dodir tipke

Aparat za kavu Jura Giga X3

Na poslu, u uredu na pauzi, možete napuniti svaki put kada želite uživati u kvalitetnom espressu: rezultat boljeg odabira kave i optimizacije tehnologije procesa prženja.

Kava Pera SuperCrema zelena i kava Pera Dolce Aroma crvena

KAVA PERA SUPER CREMA ZELENA

Rezultat skladne kombinacije različitih svojstava istočne i afričke robusta kave. Šalica s jakim okusom i ispunjavajući upornost. Zaostali okus u ustima blago aromatičnim notama. Vrlo kremasto.

KAVA PERA DOLCE AROMA CRVENA

Mješavina najboljih arabica i robusta kave sa slatkim okusom i bogatom aromom. Aromatska čaša s tragovima sitne kiselosti, voćnih i začinjenih biljega i intenzivne aroma kakao. Snažan okus od kakaa koji podsjeća na tamnu čokoladu.

Ukoliko Vam se po jutru dan poznaje, neka Vam odabir padne na kvalitetu WMF aparata za espresso kavu, svaki dan započnite uz šalicu kave izvrsnog okusa i arome.

WMF 1200S profesionalni je aparat za espresso kavu, izvanredne figure gdje je kvaliteta serviranih napitaka jednako toliko važna kao i estetika u arhitekturi, ambijentu i dizajnu.

Stvaraju savršen latte macchiato, cappuccino, espresso i ristretto jednim dodirom na tipku.

Vrhunska tehnologija aparata pronašla je svoj put svima koji teže višim standardima.

Proizveden u Njemačkoj od visoko kvalitetnih materijala, radi sigurnosti kvalitete testiran je i označen svaki pojedini dio aparata prije njegovog plasiranja na tržište.

Neke od njegovih najznačajnijih karakteristika i prednosti su:

 • mogućnost pripreme kave jednim pritiskom na touch dispaly
 • WMF je patentirao inovativni sistem za čiščenja sustava za mlijeko sa kipućom vodom i parom “Plug&Clean” u skladu sa HACCAP pravilima
 • energija učinkovitost i izdržljivost pomaže pri štednji energije i čuva okoliš
 • aparat je idealan za sve prostore
 • ugrađen spremnik za otpad kave
 • izlaz kave podesiv po visini od 59 do 169 mm
 • revolucionarna tehnologija za savršenu kvalitetu mliječne pjene
 • podešen mlinac, temperatura i fino mljevene kave za savršeni espresso

WMF 1500 S za espresso kavu

Kako je WMF-u Vaša želja da budete u koraku s trendom a pritom i zadovoljni proizveo je vrhunski model koji će zasigurno zadovoljiti Vaše kriterije.

U trenutku kada ugledate, shvatite da je WMF 1500 S aparat koji postavlja nove standarde. I to na više polja zahvaljujući impresivnoj kvaliteti kave i elegantnim dizajnom. Novi sustav EASY-MILK je sistem koji jednim pritiskom automatski priprema toplu pjenu iz mlijeka.

Vrhunska tehnologija aparata pronašla je svoj put svima koji teže višim standardima; touch displaya sa 6 izbornika na svakom po 8 odabira koji nude mogućnosti 48 raznih napitka, revolucionarna tehnologija za finu pjenu savršenu kvalitete mliječne pjene, mlaznica pare, prateći  hladnjak mlijeka i grijač šalica … to su neke od njegovih najznačajnijih karakteristika i prednosti.

PRITISNITE TIPKU SJEDNITE, ZAVIRITE U BUDUĆNOST I UŽIVAJTE !!!

Aparat LOLA za toplu čokoladu namjenjen za restotane, barove, hotele…

Karakteristike aparata za toplu čokoladu:
Kapacitet l 3
Termostat ° C 90
Dimenzije cm 22,5 x 27 x 43
Težina Kg 5,2
Napon V/Hz 230 / 50
Snaga W 850
Boja Crna
Cijena VPC
2985,00 kn
VPC -35%
1.940,00 kn + pdv
šifra naziv
10514 Žetonjera s povratom
Currenza C2 Blue-HRK5
  Žetonjera s povratom
Currenza C2 Blue-HRK3
Kapacitet: 6 kolona x ca. 75 kovanica po koloni
Konfiguracija kolona HRK5 – 5,00 : 1,00 : 2,00 : 0,50 : 1,00 : 2:00
Konfiguracija kolona HRK3 – 5,00 : 0,50 : 2,00 : 0,50 : 1,00 : 2,00
IrDA – interface(HI) infra red
DISPLAY – za programiranje
šifra naziv
11129 Žetonjera s povratom
Currenza C2 Green-HRK3
Kapacitet: 6 kolona x cca. 75 kovanica po koloni
Konfiguracija kolona HRK3 – 5,00 : 0,50 : 2,00 : 0,50 : 1,00 : 2,00
šifra naziv
10513 Modul Currenza – Henri
šifra naziv
9649 Čitač novčanica
Lithos MDB sa slagačem
Prima novčanice: 10,00 kn, 20,00 kn, 50,00 kn
Kapacitet: 300 ili 600 novčanica
anti-vandal opcija aluminijska baza (kao na slici)
LED osvjetljenje (3 boje) – daje dijagnozu rada čitača novčanica
USB za programiranje i ažuriranje (veza sa PC)
minimalna potrošnja energije 0,25W u stand-by
protokol: Parallel, MDB, BCD
šifra naziv
5695 Čitač novčanic
ICT v7/MDB sa slagačem
Kapacitet: 300 novčanica
prima novčanice: 10,00 kn, 20,00 kn, 50,00 kn
protokol: Parallel, MDB, BCD

Novo u ponudi kava i aparati Lavazza Blue.

Aparati za kavu LAVAZZA BLUE:

 • Lavazza LB-951
 • Lavazza LB-2500 PLUS

Kava LAVAZZA BLUE:

 • Espresso Dolce
 • Espresso Intenso
 • Espresso Ricco
 • Espresso Decaffeinato
 • Espresso Delicato
 • Espresso Amabile
 • Espresso Vigoroso
 • Caffè Crema Dolce

 NOVOSTI

ZASTUPSTVA

AUTOMATIC SERVIS U BROJEVIMA

više od 5.000 lokacija

na zadovoljstvo više od 100 000 naših korisnika dnevno