DODATNA OPREMA ZA JURA UREĐAJE

Automatski pjenjač mlijeka

Cool Control hladnjak mlijeka 1l

Mlaznica professional  za pjenu

Tableta za čišćenje grupe kave Jura 6/1

Temeljne švicarske vrijednosti

Inovacije, preciznost, kvaliteta, pouzdanost, održivost i uslužnost utkani su temeljne postavke tvrtke JURA. Ova švicarska tvrtka jedini je brand u svijetu koji je posvećen isključivo automatskim aparatima za specialty kavu te je nedvojbeno zauzeo mjesto stručnjaka na ovom tržištu. JURA aparati za kavu vežu se uz najbolje rezultate u pripremi kave, najjednostavnije rukovanje i predivan dizajn.

JURA aparate za kavu osmislila je skupina od 70 predanih inženjera. Njihov je cilj postići savršen rezultat u pripremi kave, pri čemu je kava uvijek svježe mljevena, a ekstrakcija se pokreće pritiskom gumba. Nedavno su inženjeri tvrtke JURA osmislili postupak isprekidane ekstrakcije kave (Pulse Extraction Process -P.E.P.®) koji označava prekretnicu u pripremi kave i stvara do sada neviđenu punoću arome, čak i kod kratkih specialty kava.

Uporaba JURA aparata za kavu je nedvosmislena, jednostavna i intuitivna. Navest ćemo samo jedan primjer – filtar uložak i aparat za kavu bežično su povezani RFID tehnologijom. Aparat automatski prepoznaje filtar i odabire potrebne postavke.

Oblik i materijali odražavaju kvalitetu koja je utkana u JURA aparate za kavu. Model Z6 prvi je model koji ima prednji dio debljine 3 mm te gornju površinu od čvrstog aluminija sa završnom obradom. Precizna izrada odraz je vještine inženjera.

Izražena ekološka svijest i odgovorna uporaba resursa i energije ima dugu povijest u tvrtki JURA. Iz tog je razloga tvrtka JURA usredotočena na automatske aparate za kavu koji pripremaju specialty kave pojedinačnim pripremama te osvajaju korisnike svojom energetskom učinkovitošću i ekonomičnom uporabom ambalaže.

JURA aparati za kavu izdržljivi su i dugotrajni. Čak i nakon više godina uporabe, servisiranjem ih je moguće održavati. Komponente se mogu popraviti kako bi se uštedjeli dragocjeni resursi. Ovo se osigurava kroz rasprostranjenu globalnu mrežu tvornica, uslužnih centara i ovlaštenih JURA servisnih centara.

Za kućanstva: Jedinstveni dizajn aparata za kavu čini ih atraktivnim dodatkom u svakom domu; nevjerojatno su jednostavni za uporabu i pružaju vrhunski rezultat u pripremi kave.

Za profesionalne korisnike: Ako se koriste na poslu, u uredima, trgovinama, kafićima, hotelima, frizerskim salonima itd. – profesionalni aparati za kavu razmazit će korisnike, goste i osoblje savršenom kavom. Aparati također nude jedinstveni omjer cijene i izvedbe.

POGLEDAJTE NAŠU PONUDU

GEM, SET, MATCH

Roger Federer

Brand Ambassador for JURA

Više o ovoj temi