AUTOMATIC SERVIS d.o.o.

BUZET

Automatic servis d.o.o. je vodeća hrvatska tvrtka u distribuciji toplih i hladnih napitaka

Od 1996. godine djelujemo na području automatske distribucije toplih i hladnih napitaka

BESPLATNO POSTAVLJANJE SAMOUSLUŽNIH APARATA ZA TOPLE I HLADNE NAPITKE
Play
VIDEO

SAMOUSLUŽNI

APARATI ZA KAVU JURA

LAVAZZA APARATI

APE COFFEE SHOP

Povratak originalnom

POGLEDAJTE VIŠE
[fusion_events cat_slug=”event” past_events=”no” number_posts=”” columns=”4″ column_spacing=”” picture_size=”cover” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” content_length=”” excerpt_length=”” strip_html=”” pagination=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]

NOVO U PONUDI

AUTOMATIC SERVIS U BROJEVIMA

POGLEDAJTE VIŠE
  • Lavazza point

    Krajem 2008. godine uspješno smo nastupili na tržištu s programom “Lavazza – espresso point”. Riječ je o malim prenosivim i praktičnim kućanskim i uredskim aparatima za pripremu kvalitetne kave Lavazza. Aparati su cijenom dostupni širim masama, mogu se koristiti u domaćinstvima, uredima… pa čak i na pokretnim lokacijama poput autobusa ili broda. Koriste pastilje s raznim okusima kave i čaja i vrlo brzo su repoznati od strane krajnjeg korisnika.

  • Suradnja u regiji

    Surađujemo sa Bosnom i Hercegovinom, Srbijom, Makedonijom, Češkom, Crnom Gorom, a imamo naznake da ćemo se proširiti na područje Kosova i Rumunjske. Godišnje izlažemo samostalno na desetak domaćih i inozemnih sajmova. Od 2006. godine izdajemo vlastiti časopis Vending info koji obrađuje sva područja naše djelatnosti, izlazi polugodišnje u 1500 primjeraka i distribuira se našim sadašnjim i budućim poslovnim partnerima diljem Hrvatske. Često sudjelujemo u raznim humanitarnim akcijama te smo sponzori raznim sportskim manifestacijama.

0
RADNIKA
0
APARATA
0
DOSTAVNIH VOZILA
0
LOKACIJA