Akcija ! Paket od 4 x 1 kom Claris pro filter smart

1.165,50 kn

Inteligentni filtar za vodu

Napitak od kave sastoji se 98% od vode. Zato je visokokvalitetna voda nužna za najbolji mogući doživljaj pripreme kave. CLARIS Pro Smart iz tvrtke JURA unosi revoluciju u filtriranje vode. Po prvi puta, zahvaljujući modernoj RFID (radiofrekvencijska identifikacija) tehnologiji, aparat za kavu može biti u stalnoj komunikaciji s filtrom. Aparat prepoznaje je li filtar umetnut i automatski uključuje potrebne postavke. Stalno prikuplja informacije o uporabi filtra i signalizira korisniku kada se istroši kapacitet filtra. Osim što time olakšava promjenu filtra, također omogućuje filtru CLARIS Pro Smart da postigne optimalnu učinkovitost.

Opis

Prikladan za sve vrste vode iz vodovoda 
CLARIS Pro Smart funkcionira na temelju profesionalnog principa povlačenja tekućine i filtrira uvijek onoliku količinu vode koja je potrebna za svaku pripremu. Zahvaljujući pionirskoj formuli, filtar ulošci idealno su prilagođeni vodi iz vodovoda svugdje u svijetu. Modificirana granula uvijek filtrira kamenac na optimalnu razinu (čak i kad je tvrdoća niska) i smanjuje razinu svih štetnih tvari učinkovitije nego prije. Minerali i fluoridi koji su važni za razvoj okusa u potpunosti su zadržani u vodi. Optimalna stabilizacija kamenca i učinkovito filtriranje štetnih tvari uvijek rezultiraju optimalnom kvalitetom vode za savršeni okus kave.

Ako se pravilno koristi, CLARIS potpuno eliminira potrebu za uklanjanjem kamenca. Tako se vaš aparat može lakše koristiti i štedi vam se dragocjeno vrijeme. Čiste cijevi, grijaći elementi i pumpa bez naslaga kalcija pokazuju dugotrajnost životnog vijeka vašeg automatskoj aparata i pomažu pri zadržavanju vrijednosti istog.

Samo originalni CLARIS filter ulošci točno se podudaraju s automatskim aparatima JURA u smislu potpunog sastava i protoka vode. Svakako provjerite pečat kvalitete tvrtke JURA kad kupujete filtere. Vidjet ćete da se itekako isplati.

* CLARIS Smart namijenjen je sljedećim aparatima za kavu opremljenima inteligentnim sustavom za vodu (I.W.S.®):

 

  • GIGA X8
  • X8
  • X6
  • WE8
  • WE6

Kategorije proizvoda

MOJA KOŠARICA

Go to Top