Claris Pro Blue Filter Giga X

312,49 kn

Napitak od kave sastoji se 98% od vode. Što je bolja kvaliteta vode, to je čišća i manje onečišćena aroma. CLARIS pouzdano filtrira vodu kako bi ostao optimalni sastojak za savršenu kavu: čista voda za čisti užitak.

Nova zaštitna formula je razvijena posebno imajući u vidu moderne automatske aparate s funkcijom One-Touch Cappuccino. Ona sadrži mineral koji stabilizira kalcijev karbonat. Isti se onda ne taloži u sustavu tekućine, čak ni kod čestog pripremanja pare, čime se aktivno sprečava blokada cijevi.

No, CLARIS može ponuditi još više: osim sprečavanja nastanka kamenca, ista također filtrira brojne druge tvari štetne za okus i aromu iz vode. Ipak, minerali i fluoridi koji su važni za zdravlje se zadržavaju.

SKU: 71702 Kategorija: Oznaka:

Opis

Prikladan za sve vrste vode iz vodovoda 
CLARIS Pro Blue funkcionira na temelju profesionalnog principa povlačenja tekućine i filtrira uvijek onoliku količinu vode koja je potrebna za svaku pripremu. Zahvaljujući pionirskoj formuli, filtar ulošci idealno su prilagođeni vodi iz vodovoda svugdje u svijetu. Modificirana granula uvijek filtrira kamenac na optimalnu razinu (čak i kad je tvrdoća niska) i smanjuje razinu svih štetnih tvari učinkovitije nego prije. Minerali i fluoridi koji su važni za razvoj okusa u potpunosti su zadržani u vodi. Optimalna stabilizacija kamenca i učinkovito filtriranje štetnih tvari uvijek rezultiraju optimalnom kvalitetom vode za savršeni okus kave.

Ako se pravilno koristi, CLARIS potpuno eliminira potrebu za uklanjanjem kamenca. Tako se vaš aparat može lakše koristiti i štedi vam se dragocjeno vrijeme. Čiste cijevi, grijaći elementi i pumpa bez naslaga kalcija pokazuju dugotrajnost životnog vijeka vašeg automatskoj aparata i pomažu pri zadržavanju vrijednosti istog.

Samo originalni CLARIS filter ulošci točno se podudaraju s automatskim aparatima JURA u smislu potpunog sastava i protoka vode. Svakako provjerite pečat kvalitete tvrtke JURA kad kupujete filtere. Vidjet ćete da se itekako isplati.

Kategorije proizvoda

MOJA KOŠARICA

Go to Top