Automatic ServisAutomatic ServisAutomatic ServisAutomatic ServisAutomatic ServisAutomatic Servis
parallax background

Usluge

Ne pristajemo na kompromise:

Naše usluge.

Naš cilj je stvaranje kvalitativnih usluga na zadovoljstvo potrošača i kupaca nudeći adekvatna i inovativna rješenja na bazi distribucije napitaka. Izrazito smo ponosni što smo oko našeg branda okupili mnoge entuzijaste te trenutačno zapošljavamo više od 100 + radnika. Djelujemo na teritoriju cijele Republike Hrvatske kroz prodajno tehničku službu koja Vam jamči kvalitetnu i brzu intervenciju od 0-24.

Sa sjedištem firme u Buzetu i poslovnicama u Puli, Rijeci, Osijeku, Zagrebu i Splitu, te distributivnim centrima Dubrovnik, Zadra i Umag pokrivamo kompletno hrvatsko tržište, a proširenju naše djelatnosti pridonijeli smo osnivanjem podružnica u regiji.

Naše usluge uključuju:

  • prodaju i najam samouslužnih aparata za tople i hladne napitke te snack proizvode
  • prodaju i najam aparata za kavu i njihovih rezervnih dijelova
  • prodaju (espresso) kave, snack proizvoda i svih pratećih sirovina za aparate
  • prodaju i najam ostalih aparata i rezervnih dijelova
  • uslugu postavljanja i održavanja Ho.Re.Ca. Aparata
  • servis aparata

Jednostavnost korištenja i vrhunski proizvodi:

Naši partneri.

Naši partneri stižu iz redova renomiranih brendova ove branše, a naš je cilj da njihovi proizvodi budu dostupni svakom kupcu diljem regije. Također, u sklopu naše ponude možete pronaći sve što vam je potrebno za opskrbu HoReCa segmenta, odnosno ugostiteljskih objekata. Generalni smo zastupnik za uvoz automata i aparata proizvođača “Bianchi”, “Necta”, “RheaVendors”, “WMF aparati” “SPM” kao i proizvoda “Ristora”, ”Amigos”, “Pera”, “Lavazza”,“Gimoka”, “Bristot”, “Vendorplast”, “Comestero group” i mnogih drugih.

Ako tražite vrhunske proizvode i sirovine, na pravom ste mjestu.